Adverteren met Google Ads

Meer verkeer naar je website genereren. Dat is mogelijk met adverteren in zoekmachines, ofwel Google Ads adverteren. Met deze advertising tool van Google maken we advertenties die bovenaan de zoekresultaten in Google komen te staan. Wanneer de advertenties verschijnen, is afhankelijk van de gekozen zoekwoorden, de kwaliteit van je campagne en het budget. De kosten van Google Ads  gaan per klik (CPC). Je betaalt dus altijd voor resultaat.  

Hoe werkt adverteren via Google Ads?

Om het maximale uit je Google Ads advertentie campagnes te halen, beginnen we met een uitgebreide analyse van het huidige account en anders met de online doelen die bereikt moeten worden. Wie moet jouw online vinden? Op welke keywords zoekt de doelgroep in Google? En op welke zoektermen wil je nog meer gevonden worden? Als laatste is het belangrijk om het advertising budget te bepalen. Op basis van deze informatie maken we een concreet plan dat bij jouw bedrijf past. Daarna gaan we de advertenties opzetten.

Wat levert een goede Google Ads campagne op?

Met Google Ads kun je heel gericht, lokaal, regionaal of landelijk adverteren. Wil je bijvoorbeeld alleen klanten uit je eigen regio bereiken? Of zit jouw doelgroep voornamelijk ’s avonds en in het weekend op het internet? Door allemaal zo goed mogelijk in kaart te brengen, kunnen we je advertenties nog effectiever inzetten. Zodat jij vindbaar bent wanneer je klanten jou nodig hebben. Dat leidt tot hogere bezoekersaantallen.

De voordelen op een rijtje..

  • Slechts betalen per klik op de advertentie
  • Direct bovenin zichtbaar op Google en Bing
  • Op maat gemaakt campagnes
  • Genereer website verkeer door gericht de juist doelgroep te bereiken
  • Adverteer gericht op basis van zoekgedrag, locatie en tijd
  • Alles wordt doorgemeten om zo resultaatgericht te sturen

Wil je meer weten over adverteren met Google Ads?

Neem dan contact op met Rico van Lent, specialist in zoekmachine adverteren.
Ik geef graag advies op het gebied online advertising met Google en Bing.

Vraag direct vrijblijvend advies aan!

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.